За рожден ден Торти

Торта с градински плодове

torta_s_plododve_small2 torta_s_plododve_small1 torta_s_plododve_small3Торта с градински плодове за рождения ден на моя съпруг, който много обича да отглежда плодове и зеленчуци в голямата градина на нашия дом. Харесва му да се занимава с градинарство и както сам казва- при такъв голям двор не може човек да не си посади плодове и зеленчуци! Друго си е да си откъснеш домашна красравица и домат и да седнеш под лозите на сянка да си направиш саладка… За това как върви ракийка с пресни зеленчуци ще стане дума друг път :)

Аз си падам по плодовете- обичам грозде, ябълки, ягоди, праскови и кайсии, всъщност не знам какви плодове не харесвам… В градината се трудим цялото семейство, но основната работа се пада на него. С тази торта исках да му благодаря за всичко, което прави. Ябълката и гроздето върху тортата са от бадемов марципан, ягодките от фондан. Какво е една градина без маргаритки и теменужки- грижата за цветята е моя. Получи се торта с много багри и страхотен вкус! Блатовете са пандишпанови напоени със захарен сироп и ром, кремът е карамелен с разбита сметана за пухкавост и малко сладко от малини. Поръсена е с настърган бял шоколад. Излишно е да казвам, че гостите много я харесаха.

Роженикът също се изненада приятно, надявам се да е разбрал моето послание. Желая му много здраве и да бъде все така отдаден на хобито си да отглежда плодове и зеленчуци, пък ние, неговото семейство, ще помагаме както можем!

Коментирай:

Автор

torta_s_pokrivka_thumb
Торта с покривка

Няма коментари

torta_s_rozi_thumb
Торта с рози

Няма коментари

esenna_torta_thumb
Есенна торта за татко

Няма коментари

karuchka_s_cvetq_thumb
Каручка с цветя

Няма коментари

torta_za_Emi_thumb
Момиче със синя рокля

Няма коментари

torta_s_temenuzhki_thumb
Торта с теменужки

Няма коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Refresh

*