Бисквитки Коледни

Бисквити коледни картички

koledni_kartichki_small1 koledni_kartichki_small2 koledni_kartichki_small3Тихо се сипе първият сняг и… дойде време за подаръци и суетене по магазините. И за бисквитиколедни картички. Вече не е модерно да изпратиш коледна картичка по пощата. Ако изпратиш такава по електронната поща не можеш да я вземеш в ръцете си, да я доближиш до сърцето си и да усетиш обичта на тези, които са ти я изпратили с най-искрени пожелания. Затова аз направих бисквити коледни картички за близки, роднини и приятели. Те са красиви, ще могат да бъдат хапнати с удоволствие и всички, за които съм ги приготвила могат да усетят обичта ми.

Бисквитите са покрити с готов принт от фонданова хартия и са такова прекрасно произведение на изкуството, че ме връщат в далечното детство, когато в магазините, в огромното изобилие от красиви картички, не можех да реша коя да избера.

Коледните ми картички бяха разпределени в светлосиня и червена кутия за бисквити, като съответно в едната преобладаваха сините, а в другата – червените. В една огромна кутия сложих различни вкусни картички за голямото семейство на моя приятелка, която живее наблизо. Така се приготвя бърз и ефектен подарък. Не на последно място: много вкусен!

Щастлива 2017 година!

Коментирай:

Автор

biskviti_dqdo_koleda_thumb
Бисквити Дядо Коледа

Няма коментари

svatbeni_biskviti_thumb
Сватбени бисквити

Няма коментари

biskviti_za_bliznaci_thumb
Бебешки бисквити за близнаци

Няма коментари

biskviti_s_maskarpone_thumb
Линцерови бисквити с ягоди

Няма коментари

koledni_biskviti_2014_thumb
Честита Коледа

Няма коментари

koledni_biskviti_2013_thumb
Коледни бисквити за благотворителност

Няма коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Refresh

*