Бебешки Мъфини

Бебешки кексчета за момиче

Bebeshki_kekscheta_small1Bebeshki_kekscheta_small2     Бебешки кексчета за момиче, което се роди скоро у съседите на моята племенница Златина, която много искаше, когато отиде на гости на бебето да подари на майка му нещо хубаво и различно. И нали съм добра вуйна Живка, обещах да направя бебешки кексчета за момиче. Помолих само, когато наближи датата за приготвнето им, да ми звънне и да ми напомни, защото в забързаното ежедневие, в което ми се налага да мисля за хиляди неща, току-виж съм забравила! Но мога ли – правенето на сладкиши е такова удоволствие и удовлетворение, че цяла седмица преди това не престанах да мисля за деня, в който ще се отдам на тези кексчета! :)
Рокличките, червени на бели точки, са като опаковката на кексчето, която също е червена на бели точки. Русата коса на бебетата е оцветена със златна боя. В кексчето има многоцветни пръчици, а в средата – розов шоколадов бонбон.

Пожелавам на малката Жасмин да бъде жива и здрава, да има щастливо детство обградено от любовта на мама и тате и да се сбъдне всяко нейно съкровено желание!

Коментирай:

Автор

velikdenski_kekscheta_thumb
Великденски мъфини

Няма коментари

bebeshki_kekscheta_thumb
Бебешки кексчета за Мирослав!

Няма коментари

vkusotilnica_birthday_thumb
Честит рожден ден на Вкусотилница!

1 коментар

valentinki_thumb
Кексчета с боровинки и крем

Няма коментари

bebe_thumb
Бебешки кексчета

Няма коментари

martenski_mufini_thumb
Мартенски мъфини

Няма коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Refresh

*